Ajankohtaista > Kuiske-sarjan tekijä Ulla Ilomäki-Keisala palkittiin vuoden oppikirjailijana

Kuiske-sarjan tekijä Ulla Ilomäki-Keisala palkittiin vuoden oppikirjailijana

30.01.2023

Viime viikon lopulla pidetyillä opetusalan Educa-messuilla jaettiin jälleen tunnustusta ansiokkaasta oppimateriaalituotannosta. Palkittujen joukossa on KM Ulla Ilomäki-Keisala, Edukustannuksen äidinkielen ja kirjallisuuden Kuiske-oppimateriaalisarjan kirjailija.

Ulla Ilomäki-Keisala tunnetaan innovatiivisena ja innostuneena, muut tekijäryhmäläiset huomioivana oppikirjailijana. Hänen monipuolinen tuotantonsa perustuu vankkaan kokemukseen koulutyöstä alakoulussa ja työskentelystä opettajankouluttajana.

Ilomäki-Keisala toimii luokanlehtorina Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulussa. Hän on työskennellyt myös vararehtorina ja projektikoordinaattorina Opetushallituksen valtakunnallisessa OPS-tuki 2016 -koulutuksessa sekä kouluttajana ja luennoitsijana useissa eri yhteyksissä. Hänen vahva opetussuunnitelmien tuntemuksensa on tärkeä voimavara työryhmien työskentelyssä ja oppimateriaalien kehittämisessä.

Vuoden 2023 oppikirjailijapalkinnot saivat Ulla Ilomäki-Keisala, Päivi Happonen, Kari Immonen, Hannu Karttunen ja Lari Kotilainen. Kuva: Suomen tietokirjailijat

Oppikirjailijana Ilomäki-Keisala on toiminut vuodesta 1995 ja hän on ehtinyt tehdä oppimateriaaleja useille eri kustantajille. Ilomäki-Keisalan uusin oppimateriaalikokonaisuus on Edukustannuksen Kuiske, äidinkielen ja kirjallisuuden oppikirjasarja vuosiluokille 3–6, joka kutsuu oppilaita tarttumaan kirjaan, lukemaan ja uppoutumaan.

Haluamme lähettää Ilomäki-Keisalalle mitä parhaimmat onnittelut koko Edukustannuksen puolesta. Iloitsemme siitä, että yhteistyömme Kuiske-sarjan osalta jatkuu edelleen oppimateriaalien innostavassa maailmassa.

Suomen tietokirjailijat ry:n vuosittain myöntämät oppikirjailijapalkinnot ovat suuruudeltaan 8 000 euroa, ja ne myönnetään tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tuotannosta. Vuoden 2023 muut oppikirjailijapalkinnot saivat Päivi Happonen, Kari Immonen, Hannu Karttunen ja Lari Kotilainen.