Ajankohtaista > Video | Oppimateriaali-esittelyjen tallenteet

Video | Oppimateriaali-esittelyjen tallenteet

09.02.2021

Kevään 2021 oppimateriaaliesittelyt järjestetään webinaareina. Tutustu esittelytilaisuuksista tehtyjen tallenteiden parissa Vilske-aapiseen ja -lukukirjaan, matematiikan Tuumaan, äidinkielen ja kirjallisuuden Kuiskeeseen ja ympäristöopin LuontoOon-sarjaan sekä historian Mennyt– ja yhteiskuntaopin Me nyt -sarjoihin.

Tallenteet tilaisuuksista ovat katsottavissa YouTube-kanavallamme ja tällä sivulla kevään ajan.

Vilske Aapinen ja Lukukirja

Vilske Aapisen ja Lukukirjan tiistaina 9.2. esittelivät sarjaa käyttävät luokanopettajat Auli Siitonen ja Aila Hartikainen Oulun normaalikoulusta. Kuulet myös sarjan kuvittajan Katri Kirkkopellon mietteitä valloittavan satumaailman luomisesta.

Tuuma alakoulun matematiikan opetukseen

Uusi, suosittu matematiikan oppimateriaalisarja Tuuma tuo opetukseen konkretiaa ja toiminnallisuutta. Minna Salminen esitteli Tuuma 1:n tiistaina 9.2.2021 ja Tuuma 2:n torstaina 11.2.2021.

Tuuma 2

Kuiske 3–4-luokkien äidinkielen ja kirjallisuuden opetukseen

”Kuiske-sarja on valloittanut Suomen” ja muut uutisotsikot! Elisa Hurmerinta ja Elsi Santala kertovat Kuiske-sarjasta, joka on mullistanut äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen alakouluissa. Tiistaina 9.2. aiheena oli Kuiske vuosiluokille 3–4.

Kuiske 5–6-luokkien äidinkielen ja kirjallisuuden opetukseen

Elisa Helin ja Elsi Santala kertovat Kuiske-sarjasta vuosiluokille 5–6. Tallenne keskiviikolta 10.2.2021.

LuontoOn-sarjan digimateriaalit on uudistettu kokonaan

Ympäristöopin LuontoOn-sarja on kiinni arkisessa ympäristössämme. Kestävän kehityksen näkökulma on läsnä läpi sarjan. Nyt sarjan digimateriaali on täysin uudistettu – katso, mitä kaikkea sieltä löytyy! Keskiviikkona 10.2. Katja Seppänen ja Riia Palmqvist kertoivat LuontoOn-sarjasta.

Historian Mennyt- ja yhteiskuntaopin Me nyt -sarjat

Historian oppimateriaalisarja Mennyt keskittyy historian taitojen oppimiseen. Yhteiskuntaopin Me nyt puolestaan avaa erilaisia vaikuttamisen ja toimimisen näkökulmia erilaisiin arjen tilanteisiin.

Mennyt

Me nyt

Mennyt & Me nyt -ilta kokonaisuudessaan