Ajankohtaista > Oppimateriaaliesittelyjen tallenteet

Oppimateriaaliesittelyjen tallenteet

17.03.2021

Kuiske | LuontoOon | Me nyt | Mennyt | Tuuma | Vilske

Kevään 2021 oppimateriaaliesittelyt järjestetään webinaareina. Tutustu esittelytilaisuuksista tehtyjen tallenteiden parissa Vilske-aapiseen ja -lukukirjaan, matematiikan Tuumaan, äidinkielen ja kirjallisuuden Kuiskeeseen ja ympäristöopin LuontoOon-sarjaan sekä historian Mennyt– ja yhteiskuntaopin Me nyt -sarjoihin.

Tallenteet tilaisuuksista ovat katsottavissa YouTube-kanavallamme ja tällä sivulla kevään ajan.

Vilske Aapinen ja Lukukirja

Vilske Aapisen ja Lukukirjan esittelevät sarjaa käyttävät luokanopettajat Auli Siitonen ja Aila Hartikainen Oulun normaalikoulusta. Kuulet myös sarjan kuvittajan Katri Kirkkopellon mietteitä valloittavan satumaailman luomisesta.

Tuuma alakoulun matematiikan opetukseen

Uusi, suosittu matematiikan oppimateriaalisarja Tuuma tuo opetukseen konkretiaa ja toiminnallisuutta. Tuumaa esittelee Minna Salminen.

Tuuma 2

Esittelytilaisuuden tallenne tiistailta 16.3.2021.

Kuiske 3–4-luokkien äidinkielen ja kirjallisuuden opetukseen

”Kuiske-sarja on valloittanut Suomen” ja muut uutisotsikot! Elisa Hurmerinta ja Elsi Santala kertovat Kuiske-sarjasta, joka on mullistanut äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen alakouluissa. Tiistaina 9.2. aiheena oli Kuiske vuosiluokille 3–4.

Kuiske 5–6-luokkien äidinkielen ja kirjallisuuden opetukseen

Tutustu Kuiske-sarjaan vuosiluokille 5–6. Tallenne tiistailta 16.3.2021.

LuontoOn-sarjan digimateriaalit on uudistettu kokonaan

Ympäristöopin LuontoOn-sarja on kiinni arkisessa ympäristössämme. Kestävän kehityksen näkökulma on läsnä läpi sarjan. Täysin uudistetut digimateriaalit ovat käytössä elokuussa. Katso, mitä kaikkea sieltä löytyy! Tiistaina 13.3.2021 Terhi Maskonen ja Mikko Salmi kertoivat LuontoOn-sarjasta.

Historian Mennyt- ja yhteiskuntaopin Me nyt -sarjat

Historian oppimateriaalisarja Mennyt keskittyy historian taitojen oppimiseen. Yhteiskuntaopin Me nyt puolestaan avaa erilaisia vaikuttamisen ja toimimisen näkökulmia erilaisiin arjen tilanteisiin.

Mennyt

Me nyt

Mennyt & Me nyt -ilta kokonaisuudessaan