Tiedote
14.11.2018

Edukustannus yhteistyöhön Freeedin kanssa

Uusi lukukausi on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin Edukustannuksen innostavien ja pedagogisesti laadukkaiden oppimateriaalien parissa. Jatkuvasti kasvavana oppimateriaalikustantajana haluamme nyt tiivistää yhteistyötämme muiden opetukseen intohimoisesti suhtautuvien toimijoiden kanssa. Ylpeänä avaamme yhteistyön oppimisteknologiapalvelu Freeedin kanssa.

Freeed.com on maksuton työkalu opettajille, jotka haluavat kehittää opetusta yhdessä. Se on paikka jakaa ja löytää parhaimpia ideoita ja materiaaleja opetuksen tueksi. Palvelu mahdollistaa verkostoitumisen paitsi kotimaassa myös globaalisti. 

– Freeed.com tarjoaa alustan parhaiden ideoiden jakamiselle ja jalkauttamiselle. Opettajien tekemien sisältöjen rinnalle haluamme tulevaisuudessa tuoda myös kustantajien sisältöjä ja palveluita. Yksinkertaisesti kaikkea sitä, mikä helpottaa opettajien työtä, Freeed.com-palvelun perustaja ja toimitusjohtaja Heikki Rusama sanoo.

Me Edukustannuksessa haluamme olla mukana tukemassa ja kehittämässä palveluja, jotka parhaiten tukevat opettajan työtä ja motivoivat etsimään uudenlaisia tapoja opettaa. Haluamme olla läsnä paikassa, joka kokoaa opetusalan huippuammattilaiset omine ideoineen ja samalla auttaa heitä löytämään pedagogisesti laadukasta, kustannettua oppimateriaalisisältöä.

Edukustannus on vuonna 2011 perustettu suomalainen kustantaja, joka julkaisee painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja.

Freeed.com on alkuvuonna 2018 perustettu helsinkiläinen startup-yritys, jonka taustalla on opetus-, peli- ja it-alan konkareita.

Lisätietoja:

Anna-Reetta Sipilä
Kustannuspäällikkö
anna-reetta.sipila@edukustannus.fi
www.edukustannus.fi

Heikki Rusama
CEO & Co-Founder
 +358400211589
heikki.rusama@freeed.com
www.freeed.com