Kokeneiden pedagogien, rakastetun lastenkirjailijan ja huippukuvittajan yhteistyönä syntynyt uusi aapinen vie matkalle, jolla syntyy pienen lukijan suuri tarina.

Tutustu sarjaan

Kuiske on täysin uudenlainen, uuden opetussuunnitelman mukainen suomen kielen ja kirjallisuuden oppimateriaalisarja, jossa erilaiset tekstit avaavat ovia uusille, ainutlaatuisille lukukokemuksille.

Tutustu sarjaan

Hyppää metkaan matikan matkaan! Alakoulun matematiikan Yykaakoo-sarjassa oppilas on oman oppimisensa arkkitehti!


Tutustu sarjaan

Mitä jos matikantunnilla olisi hauskaa! Neljänneltä luokalta alkavassa Neeviikuu-sarjassa toiminnallisuus ja projektit jatkuvat vanhemmille oppilaille sovitettuina.

Tutustu sarjaan


LuontoOn on uuden opetussuunnitelman mukainen ympäristöopin oppikirjasarja, jossa yhdistyvät biologian, maantiedon, fysiikan, kemian ja terveystiedon tiedonalat.

Tutustu sarjaan

Historian tehtävä on selittää ihmisen toimintaa. Mennyt on alakoulun historian oppimateriaali, jossa keskitytään historian taitojen opiskeluun.


Tutustu sarjaan

Uusi opetussuunnitelma tuo alakouluun uuden oppiaineen, yhteiskuntaopin. Me nyt -sarja avaa alakoululaisille yhdessä toimimisen ja vaikuttamisen näkökulman erilaisiin arjen tilanteisiin. 

Tutustu sarjaan